Abordări participative. Diseminarea experiențelor din cadrul proiectului PARI

Atelier de lucru

15 martie 2024, orele 14-16, Biblioteca ASTRA, clădirea A
Atelierul se adresează studenților și practicienilor care lucrează în domeniile social, socio-medical și teologic în comunități istoric marginalizate. Accentul acestei sesiuni va fi pus pe explorarea amănunțită a aspectelor practice, dilemelor și considerentelor etice inerente desfășurării cercetării participative și intervenției pentru incluziunea socială, în special în astfel de comunități. O descriere detaliată a atelierului găsiți mai jos. Formularul de înscriere îl găsiți aici.
 

Limba de desfășurare a atelierului este engleza, însă vom oferi participanților servicii de traducere simultană în limba română.

 
Sunt încurajați să se înscrie în mod special participanții aparținând unor grupuri minoritare religioase sau etnice. Selecția participanților va fi făcută în baza răspunsurilor din formular, astfel încât să asigurăm diversitatea vocilor în cadrul întâlnirii și a relevanței abordării participative pentru munca acestora de zi cu zi. Așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră activă la acest eveniment educativ și stimulant. Termenul pentru înscriere s-a prelungit până vineri, 8 martie, ora 23:59. Confirmările de participare vor fi transmise până luni, 11 martie, ora 18:00.
 
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri ne puteți contacta pe mail la adresa camelia.badea.rd@gmail.com.
 
Descriere detaliată Workshop -> Descarcă .pdf aici